صخر
كيك..
********
200 زبدة
100 سكر للكريمه الزبده
10 أصفر بيض
10 أبيض بيض
... ... 20 شيكولاتة
200 جرام سكر للكيك
200 دقيق
نص معلقه صغيره باكو بيكنج بودر
..الطريقة
*******
الزبده مع سكر فى الماكنة ثم الاصفر بيض ثم الشيكولاته ..الابيض مارنج مع باقى السكر يضاف نص المارنج للخليط مع التقليب ببطء ثم يضاف الدقيق ثم اخير باقى المارنج وباقى المقادير .يصب فى صاج به ورق زبدة او فورمة لو هتتعمل تورتة تدخل الفرن درجة حرارة 180 لمدة نص ساعة تخرج ممكن تحشى مربى التوت البرى الاحمر وهى سخنه وممكن بالجناش شيكولاتة بعد ان تبرد مع المكسرات ونغطا بالشيكولاه فندام كما موضح بالصوره
********
200 زبدة
100 سكر للكريمه الزبده
10 أصفر بيض
10 أبيض بيض
... ... 20 شيكولاتة
200 جرام سكر للكيك
200 دقيق
نص معلقه صغيره باكو بيكنج بودر
..الطريقة
*******
الزبده مع سكر فى الماكنة ثم الاصفر بيض ثم الشيكولاته ..الابيض مارنج مع باقى السكر يضاف نص المارنج للخليط مع التقليب ببطء ثم يضاف الدقيق ثم اخير باقى المارنج وباقى المقادير .يصب فى صاج به ورق زبدة او فورمة لو هتتعمل تورتة تدخل الفرن درجة حرارة 180 لمدة نص ساعة تخرج ممكن تحشى مربى التوت البرى الاحمر وهى سخنه وممكن بالجناش شيكولاتة بعد ان تبرد مع المكسرات ونغطا بالشيكولاه فندام كما موضح بالصوره